We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Counter strike 1 6 magyar szerverek 2 2019

by Main page

about

Steam Community :: Group :: [~

Link: => duovinaver.nnmcloud.ru/d?s=YToyOntzOjc6InJlZmVyZXIiO3M6MzY6Imh0dHA6Ly9iYW5kY2FtcC5jb21fZG93bmxvYWRfcG9zdGVyLyI7czozOiJrZXkiO3M6MzU6IkNvdW50ZXIgc3RyaWtlIDEgNiBtYWd5YXIgc3plcnZlcmVrIjt9


Kérlek segíts minket jelenléteddel, a régi arena city-s feelinget akarjuk visszahozni! Publikon is a csapatjátékot preferáljuk és ezért mindent meg is tesz az admin gárda.

Remélem tetszeni fog ez a szerver. Gyertek fel erre a szeróra : 195. Ha nincsenek fent hivd ismeröseid és játsz hirdesd!!!

Counter Strike Source

Heló Akarsz tartozni egy remek játék csapathoz. Ingyen Vip 3x ammo egy bizonyos időbe. Ha végig játszod a mapot ammoba részesülsz. Legyünk megint Magyarország Top1 zombia. Gyere és légy te a legjobb. Mapok száma: 25 Gyertek gyertek, megéri. Publikon is a csapatjátékot preferáljuk és ezért mindent meg is tesz az admin gárda. Az van amit a nép akar, nem kivánság müsor. Amit megszavaznak az megy és nincs 5 percenként váltogatás. Valamint a pontokat amit összegyűjtesz a szerveren be tudod váltani a adminra!. Szóval csak azt, amire valóban szükség van. Vannak rajta ugyan pluginok fogadás csapatokrade attól eltekintve nagyon izgalmas és szórakoztató a játékélmény. A társaság mindig remekül érzi magát. Nincs olyan sok zene rajta pl. Szóval röviden ennyi a szerverről, remélem tetszeni fog majd amikor először néztek fel rá. Kellemes játékot és jó szórakozást kíván a DoL csapat!.

A top 1, 2 admint kap december 1-én. Fast Ammo Pack Jo Zombi Fajok Sok Extra cucc! Fast Ammo Pack Jo Zombi Fajok Sok Extra cucc! Ha nem akarsz várni amig össze gyűl az ammó sms ben is vehetsz. Készülj fel nálunk,hogy ne végezd agyhalottként!! Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur.

credits

released January 18, 2019

tags

about

luolantynews Manchester, UK

contact / help

Contact luolantynews

Streaming and
Download help

Report this album or account